Oyunlardan Kısa Kısa Haberler



Games com 2013 Başladı ve haberler arka arkaya geldi bende Games Com ve Yabancı medyada gördüğüm haberlerle başlamak istiyorum.




The Division PC Geliyor!

Bu seneki E3 yıldız oyunu The Division Ps4 Ve Xbox One’dan sonra Pc ile de karşımıza çıkacak.

Bu günkü diğer haber ise The Division’nun Tablet sürümünün nasıl kullanılacağına dair video yayınlandı. Tahminen İOS ve Android tabanlı tabletlerde çalışacaktır.






Xbox One Siparişlerinde Fifa 14 Hediye.


Xbox One cephesinde ise Fifa 14 hediye edileceği duyuruldu. Sınırlı bir sayıda çıkacak paketin Amerika ve Avrupada yayınlanacağı tahmin ediliyor.




Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate  Ps3 Ve Xbox 360 Geliyor

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate  Xbox 360 ve ps3 çıkan ilk oyunun 25 yıl sonra olan olayları anlatıyor. Oyun daha önce Nintendo 3DS çıkışını yapmış ve 3DS’in hit oyunları arasında yer almış.





Fable Legends Xbox One Duyuruldu

Xbox 360 En iyi serilerinden Fable’nin yeni oyunu Fable Legends Xbox One geliyor. Oyunun en dikkat çekici özelliği 4 kişilik co op modu yer alması.






Buda Türkiye ile ilgili güzel bir haber.

Microsoft Türkiye 4 yılda Tam 3 kez Yılın Ülkesi seçildi. 

112 ülke arasında Türkiye 4 Yılda 3 kez Yılın ülkesi olarak kırılması zor ve güzel bir başarıya imza attılar. Microsoft tarafından ödülü kabul eden Tamer Özmen Microsoft Türkiye’ye daha çok yatırım yapacağını sözlerine ekledi.
Kim bilir belki Xbox One Türkiyede daha erken kavuşabiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder